Voorzitter

Procesbegeleiding

Netwerk

Opdrachtgevers

Contact

 
Facilitator, procesbegeleider, coördinator

Mevrouw de Voorzitter verstaat de kunst van het verbinden. Ze zet mensen in beweging vanuit hun mogelijkheden en betrokkenheid. Als het nodig is, gaat ze daar met hen naar op zoek. Of zoekt ze naar de stem van de partij die nog niet wordt gehoord om een nog completer beeld te krijgen van het speelveld.

Als (onafhankelijk) procesbegeleider is ze inzetbaar bij complexe opgaven en conflicten. Astrid Feiter werkt daarbij vanuit een gedegen theoretische basis (systeemdenken) en met een persoonlijke betrokkenheid. Ze gelooft namelijk dat je het een en het ander niet van elkaar kunt onderscheiden. Als facilitator kan ze tijdens het proces interactieve werkvormen inzetten. Ze kan ook een heldere doortimmerde analyse geven, zoals voor de gemeente Gouda rondom de bouw van een moskee. Astrid Feiter kan letterlijk op alle niveaus meepraten; van bewoners en belangenbehartigers tot bestuurders. Iedereen moet tot zijn recht kunnen komen, vindt ze.

Als coördinator kan ze verbinden en sturen. Dat deed ze eerder voor de Alliantie Gelijkspelen; zes organisaties variërend van NOC*NSF tot het COC die zich hard maken voor homo-acceptatie in de sport in opdracht van het ministerie van VWS. Daarbij ging het er niet alleen om de zes partijen goed te laten samenwerken, maar ook om strategische allianties met andere partijen (zoals de KNVB, gemeente Amsterdam) aan te gaan en goed contact te houden met het ministerie.

Voor actuele opdrachten, zie haar Linkedin-profiel

Astrid Feiter - Mevrouw de voorzitterAstrid Feiter - Mevrouw de voorzitterAstrid Feiter - Mevrouw de voorzitterAstrid Feiter - Mevrouw de voorzitter
klik op een foto om te vergroten