Voorzitter

Procesbegeleiding

Netwerk

Opdrachtgevers

Contact

 
Astrid Feiter, de eigenaar van Mevrouw de Voorzitter, is een netwerker in hart en nieren. Zij kent waarschijnlijk de vrouw of man die net het verschil gaat maken op uw bijeenkomst. Daar kunt u uw voordeel mee doen. Bovendien heeft ze als lid van de vakvereniging van dagvoorzitters contact met een aantal goede collega's waar ze altijd op kan terugvallen. Handig voor als ze het zelf even niet weet.

Bij grotere procesbegeleidingsklussen die om meer (man)kracht vragen, werkt Astrid Feiter graag samen met collega's die haar aanvullen zoals Hellie van Hout van de Publieke Versnellers en Louise Boelens van Bureau Boelens. Zo levert ze maatwerk, maar maakt ze ook werk van intervisie.

Mevrouw de Voorzitter gelooft in de kracht van samenwerking en diversiteit. Ze heeft een netwerk om zich heen verzameld van mensen die het 'Mevrouw-de-Voorzitter-keurmerk' dragen; dat wil zeggen dat ze professioneel, betrouwbaar en prettig in de omgang zijn. En ze allemaal iets 'extra's' hebben. Met een aantal van hen maakt u kennis door op hun naam te klikken.