Voorzitter

Procesbegeleiding

Netwerk

Opdrachtgevers

Contact

 
Mevrouw de Voorzitter is van veel markten thuis. Dat blijkt ook uit de verscheidenheid aan opdrachtgevers en onderwerpen. Van groot (Fokkerterminal) tot klein (keukentafelgesprek). Van een strategiesessie met vijftien wethouders van de Metropoolregio Amsterdam tot de vormgeving en uitvoering van een leergang bij de Nationale Ombudsman over journalistieke werkvormen, inclusief inspiratiesessies. En een tweedaagse heisessie voorafgaand aan de cao-besprekingen bij de NS. Maar ook procesbegeleiding bij de herontwikkeling van een plein in Naaldwijk, waarin bewoners, marktkooplui en ondernemers participeren. En bewonersavonden voor een woningbouwvereniging.

Mevrouw de Voorzitter heeft graag de leiding. Omdat ze denkt dat het vaak ook anders kan. Beter, leuker en eerlijker. Daaraan wil ze haar bijdrage leveren of haar verantwoordelijkheid nemen. Astrid Feiter werkt graag samen met anderen. Ze gelooft in de kracht van diversiteit. Verbazing en nieuwsgierigheid leidt tot innovatie. Kennis tot begrip, denk ze.

Ze neemt daarbij graag initiatieven die soms tot mooie dingen leiden. Zoals een project voor meer diversiteit in de zorg en de jaarlijkse prijs voor het beste politieke boek. Als adviseur zet ze zich in voor onder meer Stroom en is ze jarenlang verbonden geweest als bestuurder aan het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten.Een actueel overzicht van haar werkzaamheden