Voorzitter

Procesbegeleiding

Netwerk

Opdrachtgevers

Contact

 
Mevrouw de Voorzitter is een meedenkend dagvoorzitter of moderator voor uw congres of bijeenkomst, groot of klein. Niet alleen in de uitvoering, maar ook in de voorbereiding, zet ze haar jarenlange werkervaring en goed opgebouwd netwerk graag voor u in.

Bureau Mevrouw de Voorzitter is een initiatief van Astrid Feiter. Zij is Mevrouw de Voorzitter. Zij combineert een degelijke journalistieke achtergrond met een professionele performance als congresvoorzitter, gespreksleider of facilitator. Ze voelt zich thuis in onderwerpen op het snijvlak van samenleving-bestuur-politiek.

Zij werkt met speels gemak: licht van toon en serieus van inhoud. Mevrouw de Voorzitter is doortastend, maar laat mensen graag in hun waarde. In een gesprek komt ze snel tot de kern. Dat kan, omdat ze zich grondig voorbereidt. Maar ook omdat ze geen genoegen neemt met halve antwoorden en wollig taalgebruik. Bij bijeenkomsten die wat meer tijd nodig hebben, zoals een strategiesessie, daagt ze mensen uit en geeft ze het proces de ruimte. Ze neemt tijd voor een gedegen voorbereiding en voorbespreking met uw inleiders en sprekers.Mevrouw de Voorzitter in actie.
Mevrouw de Voorzitter in beeldverslag.Astrid Feiter - Mevrouw de voorzitterAstrid Feiter - Mevrouw de voorzitterAstrid Feiter - Mevrouw de voorzitterAstrid Feiter - Mevrouw de voorzitter
klik op een foto om te vergroten